Frelsens Hær hjælper mennesker i nød over hele verden

”Frelsens Hær? Det er dem, der står og synger på gaden!” Det er sådan mange kender Frelsens Hær – og sang og musik er en del af Frelsens Hær, men arbejdet omfatter meget mere. Når vi synger på gaden, har det to formål: At forkynde evangeliet og indsamle penge til Frelsens Hærs sociale arbejde. Efter vores overbevisning er næstekærligheden en ufravigelig del af kristendommen. Det kristne budskab skal ikke kun forkyndes i ord, men også i handling. Derfor samler vi penge ind for at kunne hjælpe mennesker i nød - både herhjemme og i udlandet.

I alverdens brændpunkter

Vi har ikke kun travlt i julen, men hele året rundt. Samlet set arbejder Frelsens Hær i dag i 128 lande. Vi rykker ud med nødhjælp i al verdens brændpunkter lige fra oversvømmelserne i Haiti, tornadoen i USA, oversvømmelserne i Nigeria, tørkekatastrofen i Zimbabwe og hvor der ellers er brug for vores hjælp. Derudover driver vi mikrokredit-projekter, hospitaler, skoler og andre projekter i flere udviklingslande.

30 afdelinger i Danmark og Grønland

I Danmark har vi været siden 1887. I 2012 startede vi op i Grønland. Vi har 30 korpsafdelinger landet over. Korpsafdelingerne fungerer som menigheder og er hjertet i hele organisationen. Det er herfra flere af vores aktiviteter bliver sat i værk og når ud til den enkelte borger. Frelsens Hær i Danmark og Grønland driver blandt andet krisecentre, væresteder med bespisning, herberg, vuggestuer, børnehaver, fritidshjem, børnelejre, genbrugsbutikker, ældrecentre, kollegium samt meget mere. Vi er med andre ord i kontakt med mennesker i alle aldre året rundt. I 2015 hjalp vi over 160.000 udsatte mennesker heraf over 9.000 familier i julen.
Videoer


Ferieoplevelser
BonBon-Land
Sted at bo
 

BIDRAG | MÅNEDSBLAD

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org