Hjemløseinstitutioner

Hvis du er hjemløs er en varm seng ikke bare en spørgsmål om bekvemmelighed. Den kan blive et spørgsmål om liv eller død. Derfor skal der være plads til alle i vores herberg – også dem der ikke har et dansk pas. Og så lægger vi vægt på, at der en god stemning, hvor vores brugere tager hensyn til hinanden. Vi synes, det er det er vigtigt, at hjemløse, der har gået på gaden hele dagen, kan få en snak, en varm kop kaffe og lidt ro - og at de hjemløse, der har et arbejde og kæmper for at komme tilbage til et liv med en bolig, kan få en god nats søvn og støtte til at klare dagen, der kommer. 

Frelsens Hær driver et beskyttet pensionat og to nødherberger for hjemløse. Nødherberget på Hørhusvej i København har tidligere haft åbent om natten i vintermånederne fra december til april, men på grund af et stort behov for overnatningspladser i København, holder vi nu herberget åbent hele året.

København: Hørhuset

Hørhuset (botilbud til hjemløse)
Hørhusvej 5
2300 København S

Tlf. 32 55 56 22


Leder: Dorrit Bruun Olesen

Hørhuset er en institution med 64 pladser for enlige hjemløse mænd og kvinder. Er du f.eks. blevet boligløs i forbindelse med personlig og social nedtur, er Hørhuset måske stedet, hvor du kan få den støtte og opbakning, du har brug for i en periode for at komme ovenpå igen.

København: Nødherberget Den Kolde Næse/Nødherberget Den varme Næse

Hørhusvej 5
2300 København S

Tlf. 29 64 90 62     (tlf tid: 20.30 - 22.30)

 

Leder: Dorrit Bruun Olesen

Åbent: Alle ugens dage 21.00-7.00.

Nødherberget er et overnatningssted for hjemløse mennesker i nød. Her tilbydes overnatning samt lidt mad, en kop kaffe og et bad.


Helsingør

Strandgade 60
3000 Helsingør

Nødherberg kun åbent i vinterhalvåret. 

Åbningstider: 21.00 - 07.00

Leder: Gert Pedersen

 

Lolland-Falster

Nødherberget Havnen er LUKKET pr. 31. Oktober 2016 
 
Video indlæg


Juleuddeling

Suppe på Kulturnatten

Others

 

BIDRAG | MÅNEDSBLAD

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org