Børne og ungdomsarbejde

Frelsens Hærs Børne- og Ungdomsarbejde (FHB&U) er en aktiv del af Frelsens Hær med mange forskellige tilbud til børn og unge.

Lokalt børne- & ungdomsarbejde over hele landet

FHB&U har lokalt børne- & ungdomsarbejde i flere både store og små byer landet over - helt fra Frederikshavn til Sønderborg og fra Helsingør til Nakskov. Det er forskelligt fra by til by hvilke aktiviteter der findes, men fælles for alle aktiviteter er, at de drives af engagerede unge og voksne, som ønsker at skabe et trygt og sundt miljø for børnene og deres familier. Nogle af de aktiviteter, som findes i de forskellige afdelinger er: Familieværksted, baby-, børne- og ungdomskirke, sang- og musikundervisning, klubber og lejre.

Landsdækkende børne- & ungdomsarbejde

Derudover arrangerer Frelsens Hærs Børne- og Ungdomsarbejde (FHB&U) hvert år mange forskellige typer lejre for børne og unge mellem 7-29 år. Der udbydes f.eks. sportslejr, bibellejr og landslejr samt julefrokoster og diverse events. Hele FHB&Us årsbrochure med lejre og priser mm. kan ses her.

 

Medlemskab

FHB&U er medlem af DUF (Dansk Ungdoms Fællesråd), som hvert år uddeler mere end 130 millioner kr. til diverse foreninger, der laver børne og ungdomsarbejde. Det er bl.a. via DUF-midler, at FHB&U financierer sit børne- og ungdomsarbejde. Det koster 75. kr. at blive medlem af FHB&U, og et medlemskab giver adgang til at deltage på lejre, events mm.

Du kan læse mere om FHB&U på hjemmesiden: www.fhbu.dk  og du kan følge os på facebook: www.facebook.com/fhbu.dk

 
Videoer


Ferieoplevelser
BonBon-Land
Sted at bo
 

BIDRAG | MÅNEDSBLAD

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org