Med et testamente kan du give håbet om et bedre liv videre

I Frelsens Hær mener vi, at meningen med livet er at hjælpe alle, der har brug for det. Men vi ved også, at næstekærlighed ikke altid er nok. Der er også brug for varme, et måltid mad og en seng og sove i – eller en god og omsorgsfuld familie at vokse op i. Det prøver vi alt hjælpe med gennem vores familiearbejde, herberg, væresteder og vores andre sociale projekter.

Når du støtter Frelsens Hær giver du troen på livet videre til udsatte børn og voksne. En af måderne, du kan hjælpe på, er ved at tegne et testamente. Så afgør du selv, hvem der skal arve troen på livet efter dig.

Alene her i landet hjælper Frelsens Hær hvert år mere end 160.000 ensomme, ældre, fattige børnefamilier og andre udsatte. I hele verden hjælper vi mere end 6 millioner, og vi kan med kort varsel rykke ud med mad, tøj, medicin og lignende i forbindelse med krige og katastrofer. Alle steder hjælper vi uden at skelne mellem politisk overbevisning, tro eller andet.

Hvis du testamenterer et beløb til Frelsens Hær, er du med til at sikre, at vi kan fortsætte vores sociale og kirkelige arbejde, og hvis du ønsker det, kan du øremærke dine penge til en bestemt aktivitet.
Frelsens Hær har CVR nr. 43 41 73 12

Du kan få mere at vide om dine muligheder for at testamentere gennem vores testamentebrochure, og du er også meget velkommen til at ringe til Frelsens Hærs Hovedkvarter på 33 31 41 92 eller sende en mail til informations- og forvaltningschef Lars Lydholm på LL@fhmail.dk

Download testamentebrochure
Videoer


Ferieoplevelser
BonBon-Land
Sted at bo
 

BIDRAG | MÅNEDSBLAD

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org