Årets Landslejr bød på masser af gode, sjove og rørende øjeblikke

Frelsens Hærs store ’korpslandslejr’, hvor et skønt mix af målgrupper og mange muligheder for ’aktiv ferie’ for hele familien, sluttede i weekenden.

Med sang og musik, sport og leg, kirkegang og pilgrimsvandring, krea og konditori, vandkamp og dans samt en bred vifte af andre spændende lejrudfoldelser smeltede 180 deltagere i alle aldre i sidste uge sammen til et levende fællesskab på Vojens Idrætsefterskole.

Mens det i mange år alene har været børn og unge, der har taget på landslejr med Frelsens Hær, blev kredsen som noget helt nyt i år udvidet til ’hele korpsfamilien’. Det vil sige alle, som har et tilhørsforhold til Frelsens Hærs lokale fællesskaber rundt om i korpsafdelingerne.

Gruppen af cirka 45 unge fik dog lige et par dages uforstyrret forspring, inden den sammenbragte flok af børn og voksne gjorde deres entré. Trods fællesaktiviteter, havde de unge ligeledes sideløbende deres eget program gennem hele lejren.

At dømme efter stemningen, de brede smil og den højlydte snakken blandt både store og små, er det nye koncept kommet for at blive, ligesom der muligvis må gøres plads til endnu flere deltagere på næste års korpslandslejr.

Og mens lejrdeltagerne i weekenden måtte pakke bagage, indtryk og gode lejrminder ned, fortsætter Frelsens Hær i resten af juli med andre sommerlejr. Fra denne uge afholdes således to familielejre for socialt sårbare familier, ligesom Frelsens Hær flere steder i landet afholder lokale sommerlejre for børn og teenagere.

Det er naturligvis også muligt at støtte Frelsens Hærs feriehjælp, så endnu flere børn og voksne kan få en skøn ferieoplevelse. Det kan du gøre her:

Støt Frelsens Hærs Feriehjælp

Tilmeld nyhedsbrev

Alle beløb tæller. Tusind tak for din støtte.

Har du lyst og overskud til at hjælpe andre? Bliv en del af vores fantastiske team.