Bliv internationalt orienteret via Frelsens Hærs danske hjemmeside – med et enkelt klik

I bestræbelsen på at gøre adgangen til information så let tilgængelig som mulig, giver en ny funktion på Frelsens Hærs hjemmeside fra i dag direkte forbindelse til den internationale Frelsens Hær.

Med en lille – men ikke ubetydelig – detalje på Frelsens Hærs hjemmeside kan man fra i dag med et enkelt klik komme i forbindelse med Frelsens Hærs internationale hjemmeside, som har adressen www.salvationarmy.org

Man finder linket nederst til højre på siden ved at ’scrolle ned’.

 

Mulighed for at udvide sin horisont

Foruden understregningen af, at Frelsens Hær i Danmark er en del af noget større, giver den nye service helt bogstaveligt mulighed for at udvide sin horisont og holde sig ajour med aktuelt nyt om Hæren på verdensplan.

Her finder man nyheder fra det internationale hovedkvarter samt de 131 lande, Frelsens Hær arbejder i. Man kan gå på opdagelse i Frelsens Hærs forgrenede virke på tværs af kulturelle og geografiske grænser, surfe ind på de enkelte territoriers hjemmesider og fordybe sig i Frelsens Hærs tro og historie. For blot at nævne noget.

Med den nye funktion forkortes afstanden mellem det globale og nationale, hvilket forhåbentlig vil blive til både information og inspiration for mange.

Tilmeld nyhedsbrev

Alle beløb tæller. Tusind tak for din støtte.

Har du lyst og overskud til at hjælpe andre? Bliv en del af vores fantastiske team.