Mad på bordet

er for nogle en uventet julegave

Hvad stod der på din ønskeliste,
da du var barn?

Mon ikke du som barn har skrevet ønskeseddel i ugerne op til jul? Måske var du så heldig at få en af de dyre ting, du drømte om at få – og så var der virkelig noget at fortælle de andre i skolen efter ferien!

Lige nu er der børn i Danmark, der ikke glæder sig til at komme i skole efter jul – de glæder sig faktisk ikke engang til jul. Børnene og deres forældre er nemlig så økonomisk og socialt pressede, at der knapt er overskud til at fejre jul.

Du kan hjælpe os med at sprede håb og glæde i de familier, der har mest brug for det. Støt Frelsens Hærs Julehjælp med et valgfrit beløb. 

Brug formularen eller giv dit bidrag her:

Alle beløb tæller. Tusind tak for dit bidrag.

Støt Frelsens Hærs Julehjælp

Vælg beløb og udfyld formularen

LineaFik Julehjælp i 2022
Læs mere
Jeg har lige modtaget julehjælp. Og gået fra ingen gaver til børnene, til faktisk at kunne holde jul. Det gør en KÆMPE forskel. Mine børn var super forstående og sagde at de ikke behøvede gaver, men jeg ved at det ikke er sjovt at komme i skole og ikke at ha fået noget. Tak til alle. ♥️ Det har reddet min måned og jeg føler at jeg kan trække vejret igen.
TinaFik Julehjælp i 2022
Læs mere
Tusind tusind tak.. det betyder så meget at få jule hjælp fra jer... At skulderen kan komme ned i normal højde igen. At der bliver lidt mindre spekulationer. Min søn er 16 år og julen betyder meget for ham. Takker af hele mit ❤️ håber I får tid til at nyde julen med jeres familier. Knus Tina
HanneFik Julehjælp i 2022
Læs mere
Kære Frelsens Hær ❤️ Jeg har i dag modtaget julehjælp fra jer, og jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed for at der sidder gode mennesker, der vil bruge deres energi og overskud på at hjælpe os der har brug for det ❤️ Tusind tak for jer, og tusind tak for hjælpen, den gør en kæmpe forskel 🥰 Mange kærlige hilsner Hanne ❤️
BelindaFik Julehjælp i 2022
Læs mere
Kæreste jer ♡ Vi har været så heldige at få julehjælp fra jer som i den grad kommer til at redde vores jul. Kan på ingen måde udtrykke eller beskrive den glæde og lettelse det har givet, samt ro i sindet. Gud velsigne jer og jeres kæmpe arbejde. Glædelig jul ♡♡
BeritFik Julehjælp i 2022
Læs mere
Jeg fik julehjælp og tak for hjælpen, som jeg fik. Det gjorde en stor forskel og betød, at jeg kunne føle at, det var jul, og jeg kunne få mad mellem jul og nytår.
TrineFik Julehjælp i 2022
Læs mere
Jeg er så lettet, havde ikke regnet med julehjælp med alle dem der er så hårdt ramt i år men det fik jeg. Tusind tak, mig og min søn er så glade og taknemmelig. Lige så snart jeg kan skal jeg nok gøre gengæld så jeg kan give hjælp tilbage ❤️❤️❤️❤️

Hvad består
julehjælpen af?

Frelsens Hærs julehjælp består af godter, gaver og gavekort til supermarkeder (minus alkohol). Efter julen arbejder vi på at skabe relationer til de hjulpne familier.

Udover julehjælp sørger vi for at drive familieværksteder, varmestuer, sommerlejre etc. Tiltag der året rundt gør en forskel for Danmarks mange pressede familier og andre, der langt fra er så ressourcestærke som du og jeg.

Sidste år gjorde frivillige bidrag os i stand til at uddele julehjælp til over 11.000 familier og enkeltpersoner.

Vi forventer igen i år at modtage et rekordstort antal ansøgninger og har derfor brug for din hjælp. 

Skru op for hjertevarmen og donér et beløb til Frelsens Hærs Julehjælp.

Bank 4183 0007001568

SMS JULEMAD til 1217 (200 kr.)

Julen handler ikke om
at få, men om at give!

Julen handler ikke om at få, men om at give!

Inflationen har skruet priserne i vejret på stort set alt – ikke mindst madvarer. Ifølge beregninger er prisstigningerne på over 20%. Det er katastrofalt for mennesker, der i forvejen har mindre end lidt.

Heldigvis kan du sende et beløb nu og sammen med os i Frelsens Hær gøre dit til, at flere knap så ressourcestærke medborgere får en anstændig jul.

Dit bidrag er altafgørende for vores arbejde. Vi er fuldstændigt afhængige af et beløb fra dig for at kunne hjælpe de mange, der står på ventelisten og desperat håber på en håndsrækning.

Julen handler ikke om alt det, vi kan få, men især om alt det, vi kan give. Så derfor: Giv et bidrag nu

For nogle er mad på bordet en uventet julegave!

Frelsens Hær, Frederiksberg Allé 9 , 1621 København V, Telefon +45 33 31 41 92