IT-kurser

Den teknologiske udvikling går lynhurtig disse år. Der er derfor intet at sige til, at mange har behov for hjælp til den digitale verden.

Verdens første computer blev offentliggjort i USA i 1946. Den vejede 30 tons. Verdens første håndholdte mobiltelefon vejede 1 kilo da den kom frem i 1973. I dag er det hele samlet i en smartphone på ca. 150 gram og har mange flere funktioner, der konstant udvides.

Hjælp til MitID og e-Boks

Som it-nybegynder står man derfor over for en række udfordringer, og det er let at blive usikker, når man ikke er fortrolig med at bruge computer i dagligdagen.

Vi tager udgangspunkt i dine interesser og behov, hvad enten det er brug af mus og tastatur, computerens vedligeholdelse, E-mail, bank, SKAT eller digital post.

Vi arbejder også med de mange muligheder, der er med en computer for at se film, høre lydbøger, radio, finde vej og bruge den som telefon.

Kurset er gratis, idet det bliver finansieret gennem Københavns Kommunes §18 midler og forbeholdt kursister, der endnu ikke råder over eget IT-udstyr.

Frelsens Hær Nørrebro

I øjeblikket tilbyder vi I Frelsens Hær Nørrebro IT café med Drop In. Her kan du komme ´forbi med alle dine problemer vedr. mobil, tablet og PC. Vi hjælper med f. eks. installering af MitID m.v.

Åbningstider

Onsdag 10:00-12:00

Alle beløb tæller. Tusind tak for din støtte.

Har du lyst og overskud til at hjælpe andre? Bliv en del af vores fantastiske team.