Lejre og udflugter

Sommerferier, udflugter og oplevelser med familien er dyre fornøjelser. Men vi mener, at alle børn har ret til at få fede oplevelser. Derfor sender Frelsens Hær udsatte familier på ture og lejr året rundt.

Skolernes sommerferie er lang, og når børnene vender tilbage til klasselokalet, er det ikke sjovt at være den eneste i klassen, der skal svare: ‘Jeg har bare været hjemme.’ For det betyder meget for et barns selvværd at være “ligesom de andre”, ikke at føle sig udenfor. Derfor tilbyder Frelsens Hær hvert år mere end 600 børn og voksne at komme på lejrtur i ferien.

Frelsens Hær tilbyder lejre og udflugter til familier:

  • Der har modtaget julehjælp året forinden
  • Der har takket ja til at blive kontaktet igen
  • OBS! Det er desværre langt fra alle familier, vi kan give dette tilbud, derfor udvælges familierne af vores database. Der er altså ikke muligt at søge om en plads på en udflugt eller ferielejr.

En dag med alt betalt

Alle forældre ønsker det bedste for deres børn. Men når pengene er små, kan det være svært at give dem alt det, deres kammerater får. Rejser, udflugter til forlystelsesparker, biografture og andre dyre oplevelser.

Hvert år sender Frelsens Hær derfor mellem 5-6000 børn og deres voksne til en af Danmarks skønne forlystelsesparker. Turene tilbydes de familier, der har søgt julehjælp året før. Entreen er betalt, der er sørget for transport og frokost, og et værdibevis giver mulighed for at til slutte turen af med en isvaffel. Også en af de store.

Hvert år sender Frelsens Hær omkring 3.000 mennesker i Legoland til en dag med alt betalt.

Hjælp os at hjælpe

Turene giver familierne et tiltrængt pusterum i en økonomisk trængt hverdag, og en mulighed for at være sammen som familie, uden at skulle tænke på, hvad sådan en dag kommer til at have af økonomiske konsekvenser senere på måneden. Vi er meget taknemlige for ethvert bidrag til feriehjælpen, så endnu flere børn og familier kan få en god sommer. Hjælp os at hjælpe. På forhånd tak. 

Tilmeld nyhedsbrev

Alle beløb tæller. Tusind tak for din støtte.

Har du lyst og overskud til at hjælpe andre? Bliv en del af vores fantastiske team.