Indsamling til det sociale arbejde – mød modtagerne

Hvert år hjælper Frelsens Hær ca. 160.000 udsatte i Danmark. For Frelsens Hærs kerneopgave er at hjælpe mennesker til at få et godt og værdigt liv.

Familiearbejdet

Det kan være svært at være barn i en familie, hvor der kun er få tusinde kroner at leve for hver måned. Selvom mange forældre sparer f.eks. tandlægebesøg og kun bruger penge på mad og det mest nødvendige til børnene, er der sjældent penge til, at børnene kan komme med på skoleudflugter, gå til fodbold eller tage en gave med til børnefødselsdage. I Frelsens Hærs familiearbejde hjælper vi forældrene med at komme på benene igen.

Vi hjælper med at komme ud af gældskriser gennem økonomisk og juridisk rådgivning og tilbyder professionelle familiekonsulenter, der tager med til møder med det offentlige. Med en familiekonsulent som bisidder åbnes der ofte op for nye muligheder og løsninger. Samtidig tilbyder vi ferieoplevelser til udsatte personer og familier i Danmark. Vi sender hvert år over 7000 børn og voksne på lejr eller udflugt. For mange er det den eneste ferie, de får det år.

Hjemløse

Frelsens Hær driver flere væresteder og herberg og har derfor også et stort arbejde med hjemløse – både familier og enlige.

På herberget tilbyder vi akut ly hele året rundt – særligt i de koldeste nætter. Om dagen kan de hjemløse få morgenmad og et varmt måltid mad i et at vores væresteder. Maden bliver ofte indtaget i selskab med ensomme ældre med mulighed for en snak om livet og samfundet.

På værestederne kan man både få sig en kop kaffe og støtte til jobsøgning og andre uoverskuelige hverdagsproblemer. Der opbygges et fællesskab og et netværk, hvor man kender hinandens navne, kan dele erfaringer, sorger og glæder og hvor man får et pusterum i en ofte isoleret tilværelse.

Tilmeld nyhedsbrev

Alle beløb tæller. Tusind tak for din støtte.

Har du lyst og overskud til at hjælpe andre? Bliv en del af vores fantastiske team.