Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • Håb kan ikke pakkes ind

    Men er godt at give i julegave!

  • kr.

Giv Danmarks udsatte håb om en bedre jul og fremtid

Lige nu tænker du måske over, hvad dine kære skal have i julegave. Tit er det svært at finde på noget. For de fleste af os – børn, unge og ældre – har rigeligt af alting i forvejen.

Men noget, vi alle kan bruge og som aldrig skal byttes, er håb.

Særligt i år hvor den globale Corona-pandemi har vendt op og ned på vores tilværelse og gjort frygten for fremtiden så konkret for os alle sammen. Det er derfor, at vi i Frelsens Hær har besluttet, at julen i år skal være noget ganske særligt. Den skal være endnu mere fuld af håb og næstekærlighed.

 

 

 

 

 

Alt for mange danskere har det langt fra så trygt og godt som du og jeg. Mange frygter ikke kun Covid-19. De har i månedsvis været nervøse og haft ondt i maven blot ved tanken om at skulle holde jul. Det lyder måske lidt underligt for dig. Julen er jo, for de fleste, en dejlig tid. Men for de tusindvis af børn og voksne der lever i Danmark som socialt udsatte, er det at holde jul tit uoverkommeligt.

Har man en dårlig økonomi, en diagnose, et misbrug eller et hullet netværk kan det være angstfremkaldende at skulle sørge for, at der kommer gaver under træet og mad på bordet juleaften. Sådan er der desværre rigtig mange danskere, der har det lige nu.

De har for længst kontaktet os her i Frelsens Hær i håbet om at få hjælp til jul. Men vi kan desværre ikke hjælpe alle. Allerede nu har vi måttet sætte mennesker på venteliste til vores årlige julehjælp, fordi vi mangler midler.

Derfor er mit håb, at du vil støtte os med et beløb. For uanset hvad du kan undvære, gør det en reel forskel for de børn og voksne, der i øjeblikket dårligt nok ved, om der kommer andet end spaghetti med kødsovs på bordet juleaften.

Dit bidrag gør derfor virkelig en forskel. Hvert år får vi dejlige tilbagemeldinger efter julen:

Jeg er rørt til tårer. Af hjertet tak for Jeres hjælp og omtanke, I har ingen ide om hvor stor en glæde I giver mine børn og jeg. Nu kan vi få en jul, hvor bekymringerne bliver lagt væk. Og der bliver plads til, at jeg kan give mine børn nogle oplevelser, som jeg ikke har kunne ellers. Jeg er dybt taknemmelig. – AnnSophie

Frivillige i gule refleksveste uddeler julehjælp

 

 

 

 

 

Vi er en lille ny sammenbragt familie, som nok næste jul er langt langt bedre stillet end i år. Det betyder rigtig meget jeres hjælp i går og vi var alle tre rørte og meget taknemmelige da vi gik fra jer. Må I aldrig blive modløse og tro I ikke gør en forskel. Tak. De varmeste julehilsner fra Karen.

Jeg bliver personligt selv rørt af den slags tilbagemeldinger. De giver mig også et dejligt konkret bevis på, at din økonomiske støtte til Frelsens Hærs arbejde nytter.

Så helt i Frelsens Hærs ånd vil jeg ikke pakke noget ind her op til jul. Jeg vil derimod bede dig om at donere et bidrag straks, så vi i fællesskab kan gøre julen 2020 en smule mere håbefuld og værdig for de af vores medmennesker, der har det knapt så trygt og godt som du og jeg.

På forhånd tak for din gave og rigtig glædelig jul!

Lars Lydholm
Informations- og forvaltningschef