Julehjælpsuddeling med overraskelser til store og små

I Frelsens Hær er julehjælp ikke blot en upersonlig ekspedition, men en event med julesang, fornøjelige indslag og overraskelser.
Da Frelsens Hær største uddeling af julehjælp i går fandt sted på Frederiksberg Allé i København var der således indenfor fint besøg af de tre vise mænd, Caspar, Melchior og Balthazar, mens politi og brandvæsen udenfor stod klar med brandhatte og et smut forbi de fascinerende køretøjer.
En særlig overraskelse, som især tændte julelys i øjnene hos de voksne, var et andet fint besøg, nemlig sangeren Zindy Laursen, der sammen med andre skønne frivillige bistod med at uddele juleposer. En positiv gestus, hvor hun tog sig tid til at tale med modtagerne og også gladeligt stillede op til selfies.
For Zindy Laursen var besøget et ønske om at kunne give noget tilbage i taknemmelighed for den hjælp, hun og hendes familie selv modtog fra Frelsens Hær, da hun var barn. Et socialt vilkår ved sin opvækst, hun ofte har talt åbent om. Med sit bidrag håber hun således at kunne være med til at skabe opmærksomhed omkring Frelsens Hærs julehjælp.
”Det betyder rigtig meget for mig at kunne give noget tilbage. Havde det ikke været for Frelsens Hær, havde jeg ikke selv haft en god jul som barn,” fortæller den 51-årige sanger – som modsat netop beskriver de år, hvor familien modtog julehjælp som de bedste julefejringer i sit liv.
Ved gårsdagens besøg optrådte hun ikke (som gæsterne fra Østerland) på scenen, men blendede naturligt ind og deltog i fællessangen sammen med de indbudte deltagere og gav efterfølgende udtryk for et positivt ’flashback’ til tilsvarende events hos Frelsens Hær i hjembyen Svendborg.
”Jeg kan fuldstændig genkalde mig den oplevelse, jeg havde som barn, og som jeg husker som fantastisk. For os blev julen indledt i Frelsens Hær, og jeg syntes, det var spændende, at der var musik, indslag og glade mennesker – og ikke mindst, når vi derhjemme kunne åbnede de fyldige bæreposer,” husker hun.
Mens den sidste del af forsamlingen i går bevægede sig ud fra arrangementet, hørtes inde fra salen tonerne til ’Nu tændes tusind julelys’. På dunkelheden udenfor anede man, at det var årets korteste dag, og i øjnene på de 700-800 familier, der modtog et behørigt bidrag til juleglæden, anede man unægtelig også et glimt af tusind julelys.
Selvom julen står for døren, er Frelsens Hærs juleindsamling stadig i gang, og det er fortsat muligt at give et bidrag til andres juleglæde på www.julebidrag.dk 🙏 På forhånd tak!

Tilmeld nyhedsbrev

Alle beløb tæller. Tusind tak for din støtte.

Har du lyst og overskud til at hjælpe andre? Bliv en del af vores fantastiske team.