Lune fredage i Aalborg!

Som alternativ til sidste uges ’Black Friday’ har tre forretningsdrivende i Aalborg dedikeret de næste tre fredage til at forkæle dem, der ikke kan være med i forbrugsfesten op mod jul. Både dem, der er hårdt ramt af de stigende priser og dem, der står uden tag over hovedet.

Lene Albeck, Morten Grabowski og Betina Esko, der i samme rækkefølge står i spidsen for Brdr. Sørensen Møbler, Luksusbaby og Esko Hair Studio, vil således fra i morgen tidligt og de følgende to fredage købe lune, friske rundstykker fra Othello-bageren til de hjemløse i området omkring Mølleplads.

Initiativet, der ifølge Betina Esko skyldes ’et blødt hjerte for dem, der har udfordringer med at passe ind’, er ligeledes et lunt supplement til den morgenmad, der serveres i Frelsens Hærs varmestue, Møllepladscentret, og en cadeau til de frivillige, der hver morgen beværter varmestuens brugere.

”Jeg tager hatten af for de frivillige, der står tidligt op om morgenen for at hjælpe andre. De gør et godt stykke arbejde ovre i varmestuen. Her er der ikke nogen, der har problemer med de hjemløse,” lyder det fra Lene Albeck, der suppleres af Morten Grabowski:

”Et rundstykke ændrer selvfølgelig ikke alt, men vi vil gerne sende et signal om, at vi ser de hjemløse i området omkring Møllegade,” siger han med håb om, at initiativet vil lune i en kold hverdag.

Læs mere om det lune initiativ her

Hvis du også har et blødt 💖 for dem, der kæmper med udfordringer op mod jul, modtages bidrag med tak på www.julebidrag.dk 🙏

 

Tilmeld nyhedsbrev

Alle beløb tæller. Tusind tak for din støtte.

Har du lyst og overskud til at hjælpe andre? Bliv en del af vores fantastiske team.