Ny genbrugsbutik åbnede med fristende tilbud og festlige toner i Horsens

Med sit karakteristiske røde logo på facaden og 300 indbydende kvadratmeter sætter Frelsens Hærs nye genbrugsbutik sit særlige præg på bybilledet i det centrale Horsens. Butikken, der slog dørene op lørdag den 24. februar, kom godt fra start med kø ved både prøverum og disk.

Allerede inden det røde bånd præcis klokken 11.00 blev klippet af Frelsens Hærs chefsekretær, major Bobby Westmoreland, havde en stor forsamling indfundet sig på pladsen foran butikken. Her kunne de glæde sig over et skønt solskinsvejr, stemningsfuld brassmusik og lækre grillpølser – som en musikalsk og kulinarisk forsmag på det forestående.


Tøjsalg og tid til en snak

Indenfor ventede fristende åbningstilbud i form af farverige forårskollektioner i stort udvalg til små priser. Foruden den tætbefolkede tøjafdeling bød et hyggeligt caféhjørne med bløde møbler, bøger og nips på kaffe og kage – og ikke blot som et tilbud i dagens anledning.

Med det særlige afsnit understreges det, at formålet med genbrugsbutikken ikke alene er at rejse midler til det sociale arbejde, men også at være et sted, hvor der er tid til en kaffetår og en snak. For Frelsens Hær i Horsens er genbrugsbutikken dermed en ekstra ’dør’ til korpsets lokale tilbud. At Hærens kontaktflade allerede er stor, afspejles af en stor skare frivillige, der vil stå for butikkens daglige drift.


Lokal forankring

Den stærke lokale forankring kombineret med et formaliseret parløb med Frelsens Hærs Genbrug på landsplan er et nyt koncept, som rummer nye perspektiver for fremtiden. Håbet er, at udvikle og synliggøre såvel Frelsens Hærs genbrugssalg som det omfattende arbejde, der udføres blandt mange målgrupper.

Som en signede detalje fremgår det således med store typer på butikkens vægge, hvad midlerne går til. Såsom, at 154.000 mennesker hvert år får hjælp af Frelsens Hær, og at 7000 af disse er børn og unge, som tilbydes gode og positive oplevelser.

Butikken åbner igen i dag, mandag, med nye tilbud og mulighed for at støtte det gode formål. Adressen er Lichtensbergsgade 3 i Horsens. Åbningstiderne er mandag til fredag klokken 10.00 – 17.00 og lørdag klokken 10.00-14.00.

Tilmeld nyhedsbrev

Alle beløb tæller. Tusind tak for din støtte.

Har du lyst og overskud til at hjælpe andre? Bliv en del af vores fantastiske team.