Opskrift: Alkoholfri Gløgg

Glas med gløgg

Nyd denne udsøgte opskrift på gløgg med julens unikke krydderier og lad varmen og duften brede sig til både store og små.

Ingredienser:
1 l. solbærjuice. 1 dl. Ahornsirup. 1 stk. kanelstang. 1 spsk. Kardemommefrø. Skallen fra en appelsin. 1 stk. appelsin i tern. 10 stk. amarenakirsebær i sirup (eller alm. kirsebær fra kirsebærsauce). 1 dl. rosiner.

Fremgangsmåde:
• Varm juice, ahornsirup, krydderier og appelsinskal godt op. Si krydderierne fra.
• Fordel appelsinstykker, kirsebær, rosiner og nødder i krus og hæld gløggen over.

Opskrift af Rådet for Sikker Trafik og Dansk Bartender Laug.

Mens du nyder resultatet, kan du hjælpe os med hjælpe andre – med en donation til Frelsens Hærs julehjælp på www.julebidrag.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Alle beløb tæller. Tusind tak for din støtte.

Har du lyst og overskud til at hjælpe andre? Bliv en del af vores fantastiske team.