Nyd denne udsøgte opskrift på gløgg med julens unikke krydderier og lad varmen og duften brede sig til både store og små.
Ingredienser:
1 l. solbærjuice. 1 dl. Ahornsirup. 1 stk. kanelstang. 1 spsk. Kardemommefrø. Skallen fra en appelsin. 1 stk. appelsin i tern. 10 stk. amarenakirsebær i sirup (eller alm. kirsebær fra kirsebærsauce). 1 dl. rosiner.
Fremgangsmåde:
• Varm juice, ahornsirup, krydderier og appelsinskal godt op. Si krydderierne fra.
• Fordel appelsinstykker, kirsebær, rosiner og nødder i krus og hæld gløggen over.
Opskrift af Rådet for Sikker Trafik og Dansk Bartender Laug.
Mens du nyder resultatet, kan du hjælpe os med hjælpe andre – med en donation til Frelsens Hærs julehjælp på www.julebidrag.dk