Det Gode Testamente

Frelsens Hær er del af Det Gode Testamente, der er et samarbejde mellem mere end 50 velgørende organisationer i Danmark.

Vi har valgt at indgå i Det Gode Testamente, for at kunne tilbyde god vejledning og støtte til folk, der overvejer at efterlade en arv til velgørenhed. 

www.detgodetestamente.dk finder du vejledning og hjælp til alle spørgsmål omkring testamente.

Vi er en del af noget større

Som medlem af Det Gode Testamente er Frelsens Hær forpligtet til åbenhed og etisk praksis. Ligesom Frelsens Hær, er Det Gode Testamente en del af brancheforeningen ISOBRO, hvilket sikrer en åben rapportering om brug af midler, og at alle lever op til de højeste etiske standarder for indsamling.

Gratis rådgivning og støtte

Det Gode Testamente tilbyder en bred vifte af information og rådgivning om arv og testamenter. Hos Det Gode Testamente kan du gratis og fortroligt stille spørgsmål til erfarne advokater, specialiseret i arveret og familieforhold.

Sådan laver du et godt testamente

Både på Det Gode Testamentes hjemmeside og Frelsens Hærs hjemmeside finder du nyttige råd om hele processen omkring testamenteskrivning. Vi vejleder dig i, hvilke overvejelser du bør gøre dig, og hvorfor det er vigtigt at oprette et testamente.

Betænk et godt formål

Det Gode Testamente har til formål at informere om muligheden for at inkludere velgørende organisationer i dit testamente. Du kan finde mere information om denne enkle proces på Det Gode Testamentes hjemmeside. Ved at benytte Det Gode Testamentes tilbud, sikrer du dig, at dine værdier kan leve videre og gør en positiv forskel.

Vi er stærkere sammen – Frelsens Hær og Det Gode Testamente

Det Gode Testamente forener vores kræfter og skaber mulighed for at opnå mere, end vi kunne individuelt. Her arbejder vi sammen om at skabe en fælles bevidsthed om vigtigheden af at inkludere velgørende organisationer i dit testamente. Ved at samle vores ressourcer og viden gør vi det lettere for dig at træffe informerede beslutninger, når du går med tanken om at efterlade arv til velgørenhed.

Hvorfor er Frelsens Hær med?

Frelsens Hær er en del af dette samarbejde, fordi vi tror på at oplyse om muligheden for at støtte velgørende formål gennem arv. Hos Frelsens Hærs ønsker vi at gøre en forskel ved at sprede budskabet om denne, ofte oversete, mulighed for at støtte velgørende organisationer.

Læs mere om samarbejdet med Det Gode Testamente her

Alle beløb tæller. Tusind tak for din støtte.

Har du lyst og overskud til at hjælpe andre? Bliv en del af vores fantastiske team.