Testamentér til Frelsens Hær

Når du testamenterer til Frelsens Hær, videregiver du håbet om en bedre fremtid.

Hos Frelsens Hær tror vi på mennesker. Vi tror på, at der er håb for alle, og vi arbejder med næstekærligeheden som rettesnor. 

Vi ved dog også, at tro, håb og kærlighed ikke altid er tilstrækkeligt. Ofte er der også brug for et måltid mad, en tryg seng og et omsorgsfuldt fællesskab. Det er dette, vi stræber efter at tilbyde gennem Frelsens Hærs familiearbejde, herberger, væresteder og andre sociale initiativer.

Når du inkluderer Frelsens Hær i dit testamente, er du med til at sprede troen, håbet og næstekærligheden til kommende generationer. 

Testamante
Frelsens Hærs første testamente – takket være en tandbørste

Tolbert Taylor var den første, der testamenterede en gave til Frelsens Hær. Under Anden Verdenskrig var han delingsfører for en gruppe soldater.

Efter flere opslidende kampe blev delingen mødt af Frelsens Hær, der tilbød varm kaffe, pølser og brød til de trætte soldater. Senere i krigen blev Tolbert Taylor såret og lå på lazaret. Her mødte han igen hjælp fra Frelsens Hær, i form af en tandbørste og et stykke sæbe.

Disse enkle gerninger gjorde et så stort indtryk på Taylor, at han testamenterede et beløb til Frelsens Hær ved sin død, for på den måde at vise taknemmelighed og give hjælpen videre.

Hvorfor testamentere til Frelsens Hær?

Ved at testamentere til Frelsens Hær støtter du vores vigtige arbejde. Som hjælpeorganisation er vi desuden fritaget for arveafgift, hvilket betyder at hele det beløb, du efterlader os, går direkte til vores projekter. Derudover kan der være afgiftsmæssige fordele for dine arvinger ved at inkludere os i dit testamente.

Hvis du overvejer at støtte os og samtidig ønsker at sikre mere til dine arvinger, anbefaler vi, at du læser denne artikel om “30% løsningen”.

Hvorfor oprette dit testamente nu?

Døden er en uundgåelig del af livet, uanset om den kommer pludseligt eller efter længere tids sygdom. Ved at oprette dit testamente nu, har du mulighed for at bestemme, hvordan dine midler skal fordeles, når du ikke længere er her. Med et testamente letter du også dine efterladte for svære beslutninger. 

Opret dit testamente gratis online

Frelsens Hær har et samarbejde med Dokument24. Her kan du nemt oprette dit testamente online, ved at besvare 12-15 spørgsmål. Tiltænker du Frelsens Hær i testamentet, bliver oprettelsen af testamentet gratis. Læs mere her.

Når du har udfyldt formularen, modtager du det straks via e-mail og kan derefter få det underskrevet foran en notar eller foran vitterlighedsvidner.

Dokument 24 anbefaler, at både testamenter og legater oprettes ved underskrift foran en notar. Underskrift foran notar er den mest sikre form for underskrift.

Testamenter til Frelsens Hær
Støt os med et legat

Frelsens Hær har ligeledes indgået et samarbejde med Legal Desk, der kan hjælpe dig med at oprette et legat til os. Dette kan både gøres uden at ændre i et eksisterende testamente, og uden at have et testamente. Legatet kan både fungere som et nyt testamente eller som et tillæg til et eksisterende testamente

Du skal blot udfylde denne korte formular og vælge det beløb, du ønsker at give til vores arbejde. Ved at donere til Frelsens Hær, bliver oprettelsen af legatet gratis.

Hos Legal Desk finder du informative artikler om hvad henholdsvis et legat og et testamente er.

Det Gode Testamente

Frelsens Hær deltager i samarbejdet “Det Gode Testamente” sammen med mere end 50 velgørende organisationer. Læs mere om samarbejdet her.

Hjælp og spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan du kan støtte Frelsens Hær med dit testamente.

Ring til Frelsens Hærs Hovedkvarter på 33 31 41 92 eller send en  mail til bobehandler, Annie Vrøs Kristensen på: [email protected] eller informations- og forvaltningschef, Lars Lydholm, på: [email protected]

Frelsens Hær har CVR nr. 43 41 73 12

Alle beløb tæller. Tusind tak for din støtte.

Har du lyst og overskud til at hjælpe andre? Bliv en del af vores fantastiske team.