Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Testamente

Med et testamente kan du give håbet om et bedre liv videre.

I Frelsens Hær mener vi, at meningen med livet er at hjælpe alle, der har brug for det. Men vi ved også, at næstekærlighed ikke altid er nok. Der er også brug for varme, et måltid mad og en seng og sove i – eller en god og omsorgsfuld familie at vokse op i. Det prøver vi alt hjælpe med gennem vores familiearbejde, herberg, væresteder og vores andre sociale projekter.

Når du støtter Frelsens Hær giver du troen på livet videre til udsatte børn og voksne. En af måderne, du kan hjælpe på, er ved at tegne et testamente. Så afgør du selv, hvem der skal arve troen på livet efter dig.

Alene her i landet hjælper Frelsens Hær hvert år mere end 160.000 ensomme, ældre, fattige børnefamilier og andre udsatte. I hele verden hjælper vi mere end 6 millioner, og vi kan med kort varsel rykke ud med mad, tøj, medicin og lignende i forbindelse med krige og katastrofer. Alle steder hjælper vi uden at skelne mellem politisk overbevisning, tro eller andet.

Hvis du testamenterer et beløb til Frelsens Hær, er du med til at sikre, at vi kan fortsætte vores sociale og kirkelige arbejde, og hvis du ønsker det, kan du øremærke dine penge til en bestemt aktivitet.

Du kan få mere at vide om dine muligheder for at testamentere gennem vores testamentebrochure, og du er også meget velkommen til at ringe til Frelsens Hærs Hovedkvarter på 33 31 41 92 eller sende en mail til bobehandler, Annie Vørs Kristensen, på AK@fhmail.dk eller informations- og forvaltningschef, Lars Lydholm, på LL@fhmail.dk

Frelsens Hær har CVR nr. 43 41 73 12

Download testamentebrochure


Legat

Frelsens Hær har indgået et samarbejde med Legal Desk, som gratis hjælper dig med at testere et beløb til os. Når du tænker os ind i dit testamente, er du med til at gøre en kæmpe forskel for vores arbejde.

Du støtter os ved at udfylde en kort formular hos Legal Desk. Formularen, du udfylder, kaldes et legat og kan gives uanset, om du har et testamente i forvejen eller ej. I formularen oplyser du det beløb, du ønsker at give til os, den dag du går bort.

Legal Desk har skrevet to gode artikler som forklarer, hvad et legat og testamente er.

Du finder Frelsens Hærs formular her.

Når du har oprettet legatet, skal det underskrives foran en notar eller foran vitterlighedsvidner, som du selv vælger.

Hvis du ønsker at støtte os og samtidig efterlade mere til dine arvinger, anbefaler vi, at du ser denne video omkring 30% løsningen.