Bliv Fadder og støt sponsorbørn

Støt Uddannelse og Trivsel for Børn i Udviklingslande

Fadderskab hos Frelsens Hær: Skab en bedre fremtid for sponsorbørn

Bliv Fadder hos Frelsens Hær i Danmark og støt Uddannelse og Trivsel for Børn i Udviklingslande  

Som fadder hos Frelsens Hær i Danmark bliver du en vigtig del af vores arbejde for og med udsatte børn i nogle af de fattigste lande i verden.

Med en månedlige støtte på blot 150 kroner hjælper du et sponsorbarn med uddannelse og samtidig hjælper du med at øge trivslen i udviklingslande.

Frelsens Hærs Fadderskab har gennem mange år hjulpet mange tusinde børn og unge til en lysere fremtid. Men behovet for hjælp er fortsat enormt! Derfor håber vi, at du vil blive del af vores fadderskabsordning allerede i dag.

Hvor hjælper vi?  

Frelsens Hær i Danmark støtter børn i syv lande – Bangladesh, Indien, Myanmar, Pakistan og Sri Lanka, samt i Tanzania og Bolivia. Her bestyrer vi 16 skoler og institutioner, der fokuserer på at skabe positive forandringer, gennem uddannelse og social støtte til udsatte børn og deres eventuelle familier.  

Hvad gør vores fadderskabsordning unik?  

Som fadder i Frelsens Hær støtter man ikke blot ét barn, men én eller flere grupper af børn i alderen 0-18 år. Denne tilgang sikrer en stabil støtte for alle sponsorbørnene, og giver dig et konkret indblik i, hvad dine penge bliver brugt til.  

Hvad kan du forvente?  

Vores projekter strækker sig over syv lande, inklusive Bangladesh, Bolivia, Indien, Myanmar, Pakistan, Sri Lanka og Tanzania, hvor vi dedikeret støtter 19 skoler og institutioner. Vi fokuserer på at skabe positive forandringer gennem fadderskaber, hvilket har direkte indvirkning på uddannelse og trivsel for børn i disse områder. 

Behovet er fortsat stort! Selvom vores givere har gjort en enorm indsats, er der stadig mange børn, der har brug for hjælp til at sikre deres uddannelse og trivsel.  

To gange om året vil du modtage fadderbreve med detaljeret information om, hvordan dine penge gør en forskel. 

Hvem støtter du?   

Vores 16 skoler har specifikke indsatser. Nogle af skolerne er særligt tilpasset børn med handicaps, andre har særlige indsatser for forældreløse børn. Du kan læse mere om de 16 skoler på siden her/nederst på siden.  

Vi arbejder i overensstemmelse med FNs børnekonvention, for at sikre, at børnenes rettigheder respekteres og opfyldes. Dette er en central del af vores arbejde. Vi gør meget for at bevare og styrke børnenes tilknytning til evt. familie og lokalsamfund. Det gør vi fordi, vi forstår, hvor central en rolle disse spiller i børns udvikling. Derfor hjælper vi, ikke udelukkende, forældreløse børn. Når det er muligt, hjælper vi hele familien til større trivsel.   

Jeg hedder Frank Jakshøj og er Koordinator for fadderskaber hos Frelsens Hær i Danmark. Hvorfor blive fadder? Det handler ikke blot om økonomisk støtte; det handler om aktivt at hjælpe sponsorbørn i udviklingslande med skolegang, uddannelse og bedre trivsel. Med en daglig støtte på mindre end 5 danske kroner hjælper du med at forme en bedre fremtid for børn. Det er en meningsfuld investering, der gør en forskel på globalt plan. Vær med til at skabe en lysere fremtid sammen med os.
Frelsens hær
Frank Jakshøj
Frelsens Hær

Fadderskab hos Frelsens hær

Vælg beløb og udfyld formularen

WASINCHEJ CHILDREN´S HOMEPotosi, Bolivia
Læs mere
Vi vil gerne takke dig inderligt for din økonomiske støtte, interesse og indsats for at hjælpe vores børn og unge. I vores daglige bønner beder vi for dig og dine familier om, at Guds guddommelige beskyttelse må hvile over jer.
Elev, Hearing Impaired SchoolJessore, Bangladesh
Læs mere
Jeg er taknemmelig for din støtte gennem Frelsens Hærs fadderskabsprogram. Dine økonomiske hjælp har gjort en stor forskel i mit liv.
Tidligere
Næste
Fadderskab 3
Fadderskab 2

Kontakt os om Fadderskab

Har du et specifikt projekt i tankerne, eller ønsker du svar på dine spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor, og vi vil hjælpe dig med at støtte det projekt, der betyder mest for dig, eller besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Hjælp i tal

Læs kort om hvordan Frelsens Hærs internationale Fadderskabs program hjælper rundt omkring i verden.

  • 1.399 folkeskoler
  • 564 ungdoms- og højskoler
  • 23 skoler for blinde
  • 40 skoler for børn med handicap
  • 162 børnehjem
  • 108 internatskoler
  • 50.000 børn får hjælp hver dag
Bangladesh

Læs mere om vores projekter

ICC, Savar

ICC er både en skole med plads til 308 børn, og et hjem for 32 piger samt 10 synshandicappede drenge. Skolen ligger i byen Savar, der ligger i udkanten af millionbyen Dhaka, i den centrale del af Bangladesh.
Skolen tilbyder blandt andet sy-undervisning for piger, der har mistet den ene eller begge forældre. Undervisningen giver pigerne en mulighed for at kunne tjene penge på deres færdigheder, og dermed opnå uafhængighed. Risikoen for at blive gift væk som barnebrud, blive udnyttet til børnearbejde eller solgt til prostitution er ellers stor for piger fra fattige kår i Bangladesh.
 

HIS, Jessore

Frelsens Hærs skole for hørehæmmede børn i byen Kholadanga har siden 1989 hjulpet piger og drenge til at lære at kommunikere på trods af deres hørehandicap. Eleverne modtager undervisning i blindeskriftssystemet braille. Skolen yder også hjælpemidler til eleverne, såsom høreapparater, så de kan deltage i skoler for hørende elever.
Byen ligger I den vestlige del af Bangladesh, i delstaten Jessore, der er en af de fattigste områder i Bangladesh.

Potosi Childrens Home

Wasinchej betyder “vores hjem” på det indianske sprog quechua. I børnehjemmet bor 30 piger og drenge i et hus, der trænger til en kærlig hånd. Din økonomiske støtte går derfor blandt andet til at modernisere børnehjemmet.
Potosi er en af verdens højeste beliggende byer. Med over 4 kilometer ned til havets overfalde er byens navn, overssat fra quechua, ”nærmere himlen” ganske passende. Bolivia er det fattigste land i Sydamerika, og næsten halvdelen af befolkningen har under 2 dollars om dagen at leve for.

Eluru Girls Home

På børnehjemmet bor op til 60 piger. Hjemmet ligger på et stort område, hvor også Frelsens Hærs divisionskontor, samt flere officerer fra Frelsens Hær i Indien bor. Pigerne modtager undervisning på Frelsens Hærs skole, der er beliggende samme sted. Eluru ligger i delstaten Andhra Pradesh i det østlige Indien.

Tissot Sunrise School

Børnehjemmet ligger i byen Bapatla i delstaten Andhra Pradesh. Her bor 30 drenge, der også modtager undervisning på Frelsens Hærs High School i byen. 

Farijabagh School

Kostskole for børn fra fattige kår i områder uden mulighed for skolegang, og forældreløse børn. Her modtager børnene undervisning på Frelsens Hærs skole.
Ahmednagar er en by i den indiske delstat Maharashtra, i det nordvestlige Indien.
 

Anand School

Kostskolen er blandt områdets højest placerede eller er det young girls hostel? 

Her mangler oplysninger, Pavla siger, vi/hun kan kontakte en mand i Indien, der er ansvarlig. 

Pyu Childresn Home

Børnehjemmet huser op til 30 drenge i alderen 6-18 år, der har mistet en eller begge forældre, eller kommer fra fattige kår, uden mulighed for skolegang. Børnehjemmet åbnede i 1959 og ligger i Bago-regionen, ca. 200 kilometer nord for Myanmars største by Yangon.

Joyland Girls Home

Børnehjem med plads til 50 pigebørn. Børnehjemmet ligger på samme område som Frelsens Hærs nationale hovedkvarter, i en af landets største byer, Lahore i Punjab-provinsen. Hjemmet er for forældreløse piger, piger fra fattige kår, og piger der har været udsat for overgreb eller misrøgt. I Pakistan er risikoen for at blive solgt til prostitution meget stor, derfor er det ekstra vigtigt at give pigerne en uddannelse, så de kan tjene penge og klare sig selv.

Dehiwela Child Dev. Center

Børnehjemmet ligger i udkanten af hovedstaden Colombo, ud til vestkysten af Sri Lanka i området Dehiwala-Mount LaviniaHer rejser mange turister til for at nyde de smukke omgivelser. Fattigdommen er dog alligevel stor i denne del af landet. Børnehjemmet har plads til 50 piger, og er særligt for forældreløse børn, piger der er blevet forladt af deres familie, børn der har været solgt til prostitution, og gadebørn. Hjemmet er for piger mellem 5 og 17 år, men de modtager hjælp og støtte fra Frelsens Hær, så længe det er nødvendigt. 

Rayagiriya Child Center

I den vestlige udkant af Colombo, Sri Lankas hovedstad, ligger Frelsens Hærs børnehjem for drenge fra fattige kår. Mange af børnene er blevet efterladt af deres familie, eller har mistet begge forældre. Hjemmet er for drenge mellem 5 og 17 år, men de modtager hjælp og støtte fra Frelsens Hær, så længe det er nødvendigt.  

Shalom Child Dev. Centre

Børnehjemmet ligger på Jaffna-halvøen, der er den nordligste spids af Sri Lanka. 

Swedlanka Child Centre

Børnehjemmet ligger ved vestkysten, nord for Colombo. Hjemmet ligger i et område med smukke strande og mange turister. Her er plads til 22 drenge fra fattige kår, og børn uden anden familie.  

The Haven Child Centre

Et hjem for unge, ugifte og gravide kvinder og deres børn. Her er plads til op til 100 beboere, der får støtte til at komme på fode igen. Her får de hjælp til at skabe en mere stabil fremtid med mulighed for at forsørge sig selv og familie. Børn der er født, eller blevet efterladt her, kan senere få plads på et af Frelsens Hærs børnehjem, hvis der ikke findes en bedre mulighed for dem. 

Matumaini School

Kostskole for børn med handicap og børn med albinisme. Her er plads til 210 børn, drenge og piger, fra hele landet. I Tanzania risikerer børn med albinisme at blive udsat for overfald og drab på grund af overtro. Skolen er den største af sin art i Tanzania. Ud over skolegang, mad og husly modtager børnene hjælp og hjælpemidler, der gør det muligt for dem at leve et bedre liv med deres handicap. 

Mbagala – Kwetu Home

Hjem for børn påvirket af menneskehandel og prostitution. Projektet åbnede i 2000 som det første af sin art i Tanzania. Seksuelle overgreb og prostitution er et stort problem i landet. Særligt udsatte er de unge piger, der rejser fra fattige egne af Tanzania, til storbyer som Dar es Salaam for at finde arbejde. Risikoen for at blive udnyttet og ende i prostitution er overhængende, da pigerne ofte ikke har uddannelse eller støtte fra pårørende. Gennem Kwetu-projektet får pigerne hjælp til at hele fysisk og psykisk, og modtager støtte til at komme i uddannelse og genoptage kontakt til mulig familie. Kwetu betyder ”vores hjem” på Swahili. Her bor op til 30 piger af gangen i alderen 5-12 år. 

150+ år

Frelsens Hær har kæmpet for børns rettigheder siden sin grundlæggelse i 1865.

3400+

Skoler, børnehjem og eftermiddagsprogrammer fra Frelsens Hær over hele verden.

150 DKK per måned

Din støtte kombineres med andre for at skabe den størst mulige indvirkning for børn i nød.

100%

af din støtte går direkte til at imødekomme de kritiske behov hos børnene, som vi tager os af.

Bliv Fadder hos Frelsens Hær i Danmark

Send et beløb til Frelsens Hær nu og Støt Uddannelse og Trivsel for børn i Udviklingslande

Frelsens Hær, Frederiksberg Allé 9 , 1621 København V, Telefon +45 33 31 41 92